Mototour Mohelnice 6. - 8. června 1997

V pátek byla cesta velice nepříjemná. Z Rožnova až do Olomouce pršelo jako z konve. Za Olomucí bylo už jasno a v Mohelnici o nějakém dešti něměli ani potuchy. Tento sraz se tradičně koná v pěkném prostředí mohelnického kempu, kde se můžete ubytovat v motelu se sprchou, v chatkách nebo ve stanech a můžete se vykoupat i v bazénu. Organizátorem tohoto srazu je motoklub z Mohelnice a především Pavel Kukrle, který mimo jiné připravuje pro nás všechny kalendář mototuristických akcí vycházející ve všech moto časopisech.
V tomto roce nehrála v pátek žádná kapela ani DJ, ale v dalších ročnících tohoto srazu již byl naplněn i páteční večer.
V sobotu od rána začaly přípravy na Bungee jumping, kde si před polednem zaskákali první odvážlivci. V průběhu dopoledne proběhly i soutěže v jízdě pomalosti a bungee running. Jestli byly i další nevím, víc jsem si nevšiml. Po obědě jsme vyjeli na vyjížďku k letišti, kde si mohli účastníci zalétat ve větroních a malých sportovních letadlech. Ti z nás, kteří vydrželi déle, cestou zpátky zmokli v krátké, ale vydatné přeháňce. Enduristi si mohli zajet na motokrosovou trať, kde se mohli dosyta vyřádit na svých strojích. Našli se i nadšenci na jawkách, které si ale s terénem nevěděly rady. Po návratu z vyjížďky se ještě stále skákalo na gumě a všichni se chystali na večerní rockotéku, která se konala v restauraci v areálu kempu. Ze začátku to vypadalo skutečně jako diskotéka, která byla avizovaná v programu. DJ ale brzy pochopil, že pokud chce odejít po svých, tak musí přitvrdit.
V neděli jsme spokojeni a za pěkného počasí vyráželi domů. Pěkné prostředí a bezchybná organizace přilákala příští rok plno dalších motorkářů. Ta snaha za to určitě stála.

Organizátor:
1.Motoklub Mohelnice, Pavel Kukrle, Stanislavova 9, 789 85 Mohelnice,
tel.:0648 / 430438 byt, 473245 práce.

Naleštěný Roayal StarDěcka blbnou u chatky
Jsme sbalení a můžeme vyjet