Mototour Mohelnice 5. - 7. června 1998

Tento rok nám do Mohelnice přálo počasí. Celý víkend bylo jako když vyšije. V pátek přijelo do kempu plno lidí. V kempu byla i půjčovna minibiků a šplapacích vozítek (ty byly pro děcka). Večer zahrály kapely, místy hořely i táboráky. Perfektní pohoda i nálada. Kvůli velkému zájmu bylo tento rok připraveno občerstvení nejen v restauraci kempu ale i uprostřed kempu ve velkém stanu. Motorky tůrovaly do rána, což nikomu nevadilo. Pořád bylo co pít a když už někdo nemohl, tak si ráno stejně nic nepamatoval.
My jsme díky spářce zaspali i sobotní dopolední soutěže. V areálu byl připraven i Power tester, který byl v neustálém provozu, stejně jako bungee jumping. Na vyjížďce se mně moc nelíbilo. Je to rok od roku horší a nezáleží na jakém srazu to je. Plno mladých pitomců si honí triko, předjíždí, dělá myšky a všechno pro to, abych někoho srazli k zemi. Takovým bych nakopal prdel. Na vyjížďce jsme po projížďce po okolí zastavili na okraji Mohelnice, kde proběhlo vystoupení Streetfighters stunts. Čeští kluci se nedali zahambit a jsou pro zahraniční streetfightery nebezpečnou konkurencí. Po návratu se mohli účastníci srazu vykoupat, zaskákat si na gumě nebo se jen tak vyvalovat. Večer zase hrály kapely a kemp hučel opět až do rána. Ty, kteří po páteční pařbě nevydrželi, probudil půlnoční ohňostroj.
Nedělní ráno bylo ve znamení odjezdů a neuvěřitelného pečáku. Jezdit k moři je zhola zbytečné. Potkali jsme se ještě s několika motorkáři na Mistrovství Evropy Truck Trial, které se konalo 3 km od Mohelnice. Chudáci řidiči náklaďáků jezdili v horku v přilbách a pomalu se ploužili neskutečně členitým terénem. Chvilkama to vypadalo, že se převrátí na bok. Nikdy bych nevěřil co ty speciály dokážou překonat. Škoda, že nám nevyšlo navštívit mohelnický sraz i v tento rok (99). Každému ho vřele doporučuji.

Organizátor:
1.Motoklub Mohelnice, Pavel Kukrle, Stanislavova 9, 789 85 Mohelnice,
tel.:0648 / 430438 byt, 473245 práce.

Tak ho vyzkúšaj FanúšuOdpolední siesta
Tak kdo chce povozit teď?Samozřejmě teta Jaruna