Jim Beam Inter Camp Tatry
26. - 28. června 98

Není hezčí zážitek jak slunná cesta přes Karpaty a Tatry. Zbožňuju klikaté cesty po horách a v lesech stejně jako rovné cesty, kolem kterých se tyčí hory a je pořád co k vidění. Do kempu Tatranec poblíž Tatranské Lomnice jsme dorazili v podvečer a ochlazení nám dalo znát horské prostředí. Při příjezdu nás překvapilo vyšší vstupné. Nižší vstupné uvedené na propozicích bylo jen pro členy Svazu slovenské mototuristiky o čemž se na propozicích pro jistotu nikdo nezmínil. Večer hrály kapely a tak jsme tančili ještě po půlnoci.
Ráno jsme si přivstali, protože vyjížďka na Spišský hrad a Levoču měla začít už v 9 hodin. Začalo trochu mrholit a ještě v 10.30 se nic nedělo. Pořád nás někdo ujišťoval, že se pojede ale nikdo nevěděl kdy. Tak jsme zavezli motorky k chatě a šli si sednout na občerstvení do hospody v kempu. Byla to II.cenová skupina. Plno lidí nespokojených s obsluhou odcházelo neobslouženo pryč. My jsme dostali pivo po půl hodině čekání (mysleli jsme, že číšník naráží novou bečku - jsme blbci) a nebyl to čep ale sprostý lahváč za 40,- Sk. Někdo z kluků chtěl půl litru minerálky a dostal třetinku nalitou do půllitru. Po upozornění ho číšník málem seřval, že půl litra dostal tak co chce. Nedostal ani haléř tringeltu a mohl být rád, že nedostal přes držku. Čekat čtvrt hodiny nad chládnoucím talířem na příbor je opravdu trochu moc. Na oběd jsme si zajeli do Tatranské doliny, do restaurace s velice příjemnou obsluhou a levným,kvalitním jídlem na přeplněném talíři. Odpoledne jsme si s klukama zajeli na Štrbské pleso. Cestou přestalo pršet a tak jsme se mohli kolem plesa projít. V Tatrách je skutečně nádherná příroda jako stvořená pro turistiku i nekonečné rajdění na mašině. Večer opět hrály kapely a proběhly i soutěže v pití lahváčů a Jima Beama. Na večerní mokré tričko se přihlásila jen jedna odvážlivkyně a tak byla soutěž zrušena. Kapely hrály perfektně a tak jsme pařili skoro do rána.
V neděli bylo jasno a teplo. Na zpáteční cestě jsme zastavili ve Vážeckých jeskyních, které jsou přímo přeplněny nádhernými krápníky. Poobědvali jsme v restauraci u Liptovské Mary. Odtud jsme si udělali malou zajížďku po okolních kopcích. Opravdu nádherná trasa. Škoda, že kluci spěchali a tak jsme vypustili Oravskou přehradu, kde jsem se byl projet minulý rok. Pokud si chcete užít na krásné vyjížďce jsou pro to Karpaty a Tatry jako stvořené.

Trike - urob si sámŠtrbské pleso
Po půlnoci je hej